Nudimo Vam izradu sajtova u Joomla! CMS-u.

Joomla! je besplatni open source CMS sistem za izradu veb strana. Težište ovog sistema je na jednostavnom objavljivanju, brisanju i menjanju sadržaja na veb stranama. Pisanje novog teksta se vrši na samom sajtu, u veb čitaču. Za tako nešto Joomla! u sebi ima ugrađene editore teksta, a svaladavanje njihove upotrebe se na nivou savladavanja upotrebe Word-a ili upotrebe mail programa. U stvari, i samo pisanje teksta u Joomla-i podseća na pisanje u ovim programima. Sve što ima veze sa kodovima, HTML-om i klasičnim veb programiranjem nije vidljivo korisniku – o tome brine sistem. Joomla!  sajtove možete ažurirati sami uz najosnovnije poznavanje rada na računaru. Cena izrade sajta zavisi od zahteva naručioca i kreće se od 250e naviše.

Sajtovi koje izrađujemo su Responsive dizajna tj. dimenzije sajta se automatski prilagođavaju  ekranu uređaja sa kog se pristupa sajtu (desktop, laptop, tablet, telefon) kako bi sadržaj bio što kvalitetnije prikazan a navigacija na sajtu jednostavna i laka.

Šta je još potrebno da imate?

Pored izradjenog sajta potrebno je da imate zakupljen internet domen i hosting za vaš sajt. Oni se zakupljuju kod hosting provajdera a cene se krecu od 50 do 100e na godišnjem nivou u zavisnosti od paketa.