Zakažite telefonom ili e-mailom

Nudimo Vam instalaciju najnovijeg Microsoftovog operativnog sistema WINDOWS 11 na nove desktop i laptop računare kao i reinstalaciju postojećeg operativnog sistema na Vašem postojećem računaru.

Da li vam je potrebna tehnička pomoć za vaš računar, ali ne želite da gubite vreme i novac na putovanje do servisa? Da li želite da dobijete brzu i efikasnu uslugu pristupom vašem računaru na daljinu? Na pravom ste mestu!

ciscenje laptopa

Čišćenje laptopa od prašine je najbitniji proces kod održavanja laptopova, neredovno cišćenje dovodi do povećanja temperature unutrašnjih komponenti, bučnog rada i skraćenja životnog veka laptopa.

Nudimo vam uslugu spasavanja podataka, nedostupnih i izbrisanih fajlova sa hard diskova i memorijskih kartica.

Greškom ste obrisali fajlove ili pri priključenju hard diska imate obaveštenje da drive nije formatiran, greškom ste formatirali disk itd?

Brzina laptopa u najvećoj meri zavisi od diska koji je ugrađen pa ugradnja NVMe ili SSD diska kao sistemskog diska drastično poboljšava performanse. Primera radi, okvirna brzina startovanja Windowsa 10 na našem test laptopu sa hard diskom iznosi 79 sekundi dok je sa SSD diskom svega 17 sekundi.

Nudimo Vam instalaciju operativnih sistema WINDOWS (Windows XP, Windows 7, Windows 10) i Linux na nove desktop i laptop računare kao i reinstalaciju postojećeg operativnog sistema na Vašem starom računaru.

Vršimo sklapanje računara od komponenti koje nam Vi dostavite, dajemo savete pri odabiru ili nabavljamo komponente po vašoj želji. Na sklopljenoj i testiranoj konfiguraciji instaliramo operatvni sistem i prateće programe.

Dijagnostika kvara je besplatna osim u slučaju kada klijent odustane od popravke. Po izvršenoj dijagnostici, nabavka komponenti za zamenu se vrši u najpovoljnijim šopovima u gradu. Ukoliko želite da poboljšate performanse svog računara, predložićemo Vam nadogradnju koja bi najviše odgovarala Vašim potrebama i budžetu.

Ovaj postupak obuhvata detaljno skeniranje vaših hard diskova kombinacijom anti-virus i anti spyware softvera posle kog virusi više neće biti pretnja po vaše podatke. U zavisnosti od količine podataka na računaru, stepena inficiranosti i brzine računara formira se cena ove usluge. Čišćenje virusa iz računara je proces koji mora da se uradi stručno i permanentno. To znači da zbog tenedencije reinficiranja virusa i ponovne zaraze, racunar mora da se potpuno očisti. Za ciscenje virusa iz racunara koristimo profesionalan i legalan softver.

Čišćenje računara od prašine spada u redovno održavanje računara i obavezno je da se uradi na svakih 12-18 meseci, zavisno od upotrebe, a naročito pre letnjih vrućina. Ventilator u računara prilikom rada uvlači prašinu, koja se vremenom skupi u tolikoj meri da se potpuno zaguše prorezi na kulerima, pa više nije moguće hlađenje čipova.