Nudimo Vam instalaciju operativnih sistema WINDOWS (Windows XP, Windows 7, Windows 10) i Linux na nove desktop i laptop računare kao i reinstalaciju postojećeg operativnog sistema na Vašem starom računaru.

Vršimo sklapanje računara od komponenti koje nam Vi dostavite, dajemo savete pri odabiru ili nabavljamo komponente po vašoj želji. Na sklopljenoj i testiranoj konfiguraciji instaliramo operatvni sistem i prateće programe.

Dijagnostika kvara je besplatna osim u slučaju kada klijent odustane od popravke. Po izvršenoj dijagnostici, nabavka komponenti za zamenu se vrši u najpovoljnijim šopovima u gradu. Ukoliko želite da poboljšate performanse svog računara, predložićemo Vam nadogradnju koja bi najviše odgovarala Vašim potrebama i budžetu.

Ovaj postupak obuhvata detaljno skeniranje vaših hard diskova kombinacijom anti-virus i anti spyware softvera posle kog virusi više neće biti pretnja po vaše podatke. U zavisnosti od količine podataka na računaru, stepena inficiranosti i brzine računara formira se cena ove usluge. Čišćenje virusa iz računara je proces koji mora da se uradi stručno i permanentno. To znači da zbog tenedencije reinficiranja virusa i ponovne zaraze, racunar mora da se potpuno očisti. Za ciscenje virusa iz racunara koristimo profesionalan i legalan softver.

Čišćenje računara od prašine spada u redovno održavanje računara i obavezno je da se uradi na svakih 12-18 meseci, zavisno od upotrebe, a naročito pre letnjih vrućina. Ventilator u računara prilikom rada uvlači prašinu, koja se vremenom skupi u tolikoj meri da se potpuno zaguše prorezi na kulerima, pa više nije moguće hlađenje čipova.

Nudimo Vam instalaciju najnovijeg Microsoftovog operativnog sistema WINDOWS 10 na nove desktop i laptop računare kao i reinstalaciju postojećeg operativnog sistema na Vašem postojećem računaru.